Vauhti! -hankkeen uusia harrastusryhmiä alkaa 2021

04.01.2021 - 31.05.2021 / Harrasteryhmä, Muu ryhmämuotoinen tuki / TATU ry

Toimintaa järjestetään

Uusia Vauhti! -harrastusryhmiä alkaa 2021!

Harrastusryhmät on tarkoitettu erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille yli diagnoosirajojen. Lapsella voi olla esimerkiksi vamma, sairaus tai jokin muu erityisen tuen tarve. Ryhmissä on käytössä on esimerkiksi vaihtoehtoisia kommunikointimenetelmiä. Ryhmään voi tulla myös oman avustajan tai tukihenkilön kanssa.

Varkaus

Varkaudessa alkaa Vauhti!-harrastusryhmä, joka on tarkoitettu 7-15-vuotiaille erityistä tukea tarvitseville lapsille. Ryhmä toteutetaan yhteistyössä Varkauden seurakunnan kanssa. Ryhmä kokoontuu 19.1. alkaen tiistaisin klo 17-18. Ilmoittaudu mukaan: tai p.

Varkauden Vauhti!-ryhmän mainos.

Kuopio

Kuopion perheryhmän mainos.

Myös Kuopion Vauhti! -ryhmään mahtuu vielä mukaan! Ryhmä on tarkoitettu 7-15-vuotiaille yli diagnoosirajojen. Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 17:30-18:30. Ilmoittaudu mukaan: tai p. .

Kuopion Vauhti!-ryhmän mainos.

Siilinjärvi

Siilinjärvellä alkaa lasten Yhdessä-ryhmä, joka on tarkoitettu 7-11-vuotiaille erityistä tukea tarvitseville lapsille. Ryhmä toteutetaan yhteistyössä Siilinjärven 4H-yhdistyksen kanssa. Ryhmä kokoontuu 1.2. alkaen maanantaisin klo 17-18.

Ilmoittautuminen ryhmään 22.1. mennessä Siilinjärven 4H:n sivujen kautta.

Siinjärven Yhdessä-ryhmän mainos.

Myös Siilinjärven nuorten Vauhti!-ryhmään mahtuu mukaan! Ryhmä on tarkoitettu 12-15-vuotiaille nuorille yli diagnoosirajojen. Ryhmä toteutetaan yhteistyössä MLL:n Siilinjärven paikallisyhdistys ry:n kanssa. Ryhmä kokoontuu 2021 alkaen maanantaisin klo 18-19. Ilmoittaudu mukaan: tai p. .

Siilinjärven nuorten Vauhti!-ryhmän mainos.

Iisalmi

Iisalmen syksyllä 2020 alkanut ja tauolle jäänyt Vauhti!-ryhmä alkaa uudelleen 21.1.2021 ja kokoontuu torstaisin klo 17-18. Ryhmä on tarkoiteuttu 7-15-vuotiaille erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille. Ryhmää toteutetaan yhteistyössä paikallisten seuratoimijoiden kanssa. Ilmoittaudu mukaan: tai p. .

Iisalmen Vauhti!-ryhmän mainos.

Tiedot tapaamiskerroista ja -paikoista ilmoitetaan suoraan ryhmiin ilmoittautuneille.

Ryhmään mahtuu rajallinen määrä osallistujia!

Lisätietoja: / p.

Katso lisää nettisivuiltamme.

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Savo

Kunta
Kuopio, Siilinjärvi, Varkaus, Iisalmi

Teemat

harrastus ja vapaa-aika

Avainsanat

terveys, harrastustoiminta

Kohderyhmä

lapset ja nuoret

Ikäryhmä

lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.)