Ilmoita sivustolleILMOITA ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ


Pohjoissavolaiset.fi – järjestötietopalveluun tietoja voivat ilmoittaa järjestöt, yhdistykset ja yhteisöt sekä muut ei-kaupalliset toimijat kuten kunnat ja seurakunnat.

 

REKISTERÖITYNEET KÄYTTÄJÄT voivat julkaista tietoja, tapahtumia ja toimintaa omilla tunnuksillaan. Tietoja on myös omilla tunnuksilla helppo muokata tai poistaa. Rekisteröityneiden käyttäjien julkaisut tulevat sivustolle näkyviin heti, kun niiden kirjoittaja ne julkaisee. Ylläpito seuraa kaikkia julkaisuja ja saattaa tehdä niihin muutoksia sivuston toimivuuden turvaamiseksi.

 

ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ voi ilmoittaa yhdistyksen tiedoista, tapahtumista ja toiminnasta helppokäyttöisillä lomakkeilla. Lomakkeen täyttämiseen menee muutama minuutti. Tiedot julkaistaan palvelussa ylläpidon toimesta viikon sisällä ilmoituksen jättämisestä. Tietojen muuttaminen tai poistaminen tapahtuu ottamalla yhteyttä sivuston ylläpitoon: . Ylläpito voi tehdä julkaisuihin muutoksia myös sivuston toimivuuden turvaamiseksi.

 

 

Ylläpidon oikeus julkaisujen muokkaamiseen

Ylläpito pidättää oikeuden muokata ja päivittää kaikkea sivustolle ilmoitettua sisältöä. Tällä turvataan sivuston toimivuus, sisältöjen löydettävyys hakukoneissa, sekä se, että sisällöt näkyvät yhtenevällä tavalla palvelun eri osa-alueissa.

Ylläpito vastaa mielellään kaikkiin palvelun käyttöön liittyviin kysymyksiin:

 

 


Missä ilmoittamasi tiedot näkyvät?

  1. Sivustolla Pohjoissavolaiset.fi ilmoittamasi sisällön mukaisilla välilehdillä, esimerkiksi tapahtumana, toimintana, harrastuksena, vapaaehtoistyönä tai yhdistyksen yhteystietona.
  2. Pohjoissavolaiset.fi -uutiskirjeessä, joka julkaistaan kerran kuukaudessa.
  3. Yhteistyökuntien kotisivuilla. Lue lisää yhteistyömahdollisuuksia sivustollamme

 

 


Apua ja ohjeita rekisteröitymiseen ja tietojen lisäämiseen

Rekisteröitymisen ja kirjautuneena käyttäjänä tietojen ilmoittamisen tueksi on koottu ohjeita:
Ohje rekisteröitymiseen ja toimijan perustietojen julkaisemiseen (pdf)
Ohje kirjautuneena sisältöjen ilmoittamiseen (pdf)
Ohje oman käyttäjätunnuksen hallintaan ja uuden käyttäjän lisäämiseen (pdf)

Ylläpito vastaa mielellään palveluun ja palvelun käyttöön liittyviin kysymyksiin. Ota rohkeasti yhteyttä! sähköpostilla  tai puhelimitse  (parhaiten tavoitat puhelimitse arkisin klo 10-14)

Palautetta, kehittämisehdotuksia tai yhteydenottopyynnön voit jättää meille
yhteydenottolomakkeen > kautta
Muokattu viimeksi: 03.12.2020