Warkautelaiset ry

 

Warkautelaiset ry:n tarkoituksena on Varkaudessa toimivien yritysten, yhdistysten ja julkisyhteisöjen sekä kaikkien toimialueella asuvien ihmisten yhteistoiminnan edistäminen, jäsentensä yleisen aineellisen ja henkisen hyvinvoinnin lisääminen sekä heidän tietojensa ja taitojensa kohottaminen.

Yhteistyötä ja yhteisöllisyyttä

Yhdistys edistää toimialueensa asukkaiden viihtyvyyttä, hyvinvointia, osallistumista sekä osallisuutta varkautelaisten asioihin, asukkaiden ja toimijoiden kanssakäymistä, Varkauden asuinalueiden/kylien kiinnostavuutta ja kasvua, sekä ylläpitää ja kehittää kulttuuripalveluja sekä nuoriso-, urheilu- ja vapaa-ajantoimintaa.

Lisäksi yhdistys edistää yhteistyössä asukastoiminnan keskusjärjestöjen sekä alueellisten ja valtakunnallisten viranomaisten ja järjestöjen kanssa varkautelaisten elämään vaikuttavien tavoitteiden toteuttamista.

Jäseneksi

Yhdistyksen varsinaisiksi, äänioikeutetuiksi jäseniksi voivat liittyä Varkaudessa toimivat yhdistykset, yhteisöt ja yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet yksityiset henkilöt, jotka suorittavat kokouksen määräämän jäsenmaksun (vuonna 2020 jäsenmaksu 0€, mahdollisuus suorittaa vapaaehtoinen jäsenmaksu yhdistyksen tilille FI64 56).

Kannattajajäseneksi, jolla ei ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksessa, hallitus voi hyväksyä oikeuskelpoisen yhteisön tai henkilön, joka suorittaa kokouksen määräämän kannattajajäsenmaksun (vuonna 2020 kannattajajäsenmaksu 50€).

Jäsenhakemukset:

Voit hakea yhdistyksemme jäseneksi täyttämällä ja lähettämällä alla olevan lomakkeen.

https://forms.gle/qmDGZAaSPWwbdLTJ7

Jäsenyyden hyväksymisestä päättää yhdistyksen hallitus.

 

Warkautelaiset ry on perustettu 3.12.2018, yhdistysrekisteriin (rek.nro 223.124) se on merkitty 29.1.2019 ja Y-tunnus (2979984-8) on annettu 11.2.2019. Olemme Mansikka ry:n, Pohjois-Savon Kylät ry:n, Warkauden kaupunkikeskusta ry:n sekä Warkauden seudun sosiaali- ja terveysjärjestöt ry:n jäseniä.


Palvelemme kielillä

Suomi

Toimiala

Asukas- kotiseutu-, kylä- ja kaupunginosayhdistykset

Teemat

asukas- ja kylätoiminta, demokratia ja ihmisoikeus, edunvalvonta, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, osallisuus, yhteistyö ja verkostot

Avainsanat

Varkaus (paikallinen yhdistys)

Kohderyhmä

kuntalaiset, järjestötoimijat, viranomaiset ja kumppanit

Ikäryhmä

kaikenikäiset

Osoitteet

 • Postitusosoite

  Yhdistystalo Warikko, Ahlströminkatu 22, 78250 Varkaus

 • Monitoimitila Olohuone

  Kauppakatu 13, Varkaus, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Varkaus
Sähköposti:

Puhelin:Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Savo

Kunta
Varkaus

Postitusosoite

Ahlströminkatu, Varkaus, Suomi

Monitoimitila Olohuone

Kauppakatu 13, Varkaus, Suomi

Liitteet

 • Jäsenlomake

  Kiinnostaako Warkautelaiset ry:n toiminta? Liity henkilöjäseneksi täyttämällä jäsenlomake! Palautus Yhdistystalo Warikolle, os. Ahlströminkatu 22.
  Lataa tiedosto
 • Yhdistysjäsenlomake

  Toivotamme kaikki Varkauden alueen yhdistykset mukaan Warkautelaisten toimintaan. Liittyä voi täyttämällä yhdistysjäsenlomakkeen! Palautus Yhdistystalo Warikolle, os. Ahlströminkatu 22
  Lataa tiedosto
 • Kannattajajäsenlomake

  Haluatko kannattaa Warkautelaisten toimintaa? Kannattajajäseneksi, jolla ei ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksessa, hallitus voi hyväksyä oikeuskelpoisen yhteisön tai henkilön, joka suorittaa kokouksen määräämän kannattajajäsenmaksun. Vuodelle 2020 maksu on 50€. Täytä lomake ja palauta Yhdistystalo Warikolle, os. Ahlströminkatu 22
  Lataa tiedosto
 • Jäsenrekisterin tietosuojaseloste

  Lataa tiedosto
 • Toimintasuunnitelma vuodelle 2020

  Lataa tiedosto
 • Yhdistyksen säännöt

  Lataa tiedosto

Henkilöt

Hartikainen, Heidi

varapuheenjohtaja

Immonen, Tiina

puheenjohtaja

p.
s.

Juvenius, Leena

hallituksen jäsen

Juvonen-Nissinen, Toini

hallituksen jäsen

Käck, Solja

sihteeri, yleisvarajäsen

s.

Murtomäki, Nanna

Varkaus NYT -toimintaryhmän vastaava

s.

Peltola-Kauppinen, Pirkko

yleisvarajäsen

Walldén, Marika

rahastonhoitaja, kulttuuri-toimintaryhmän vastaava

s.