Tanssiteatteri Williwisio ry

Tarjoamme lapsille, nuorille ja heidän perheilleen monipuolista kulttuuritarjontaa. Toimintaamme kuuluu mm. Kesäleirit, tapahtumat, työpajat, koulutukset, lasten ja nuorten teatteriryhmät sekä koko perheelle suunnatut näytelmät.

Tavoitteenamme on tarjota laadukasta ja elämyksellistä toimintaa joka edesauttaa jokaisen terveen itsetunnon kehittymistä ja omien taiteellisten taitojen kehittymistä. Toiminnassa huomioidaan eri ikäiset lapset ja nuoret. teatterissamme kaikki osallistujat ovat yhtä tärkeitä. Yhdessä tehdään, opitaan ja koetaan. ketään ei jätetä yksin.


Toimiala

Harrasteyhdistykset, Kulttuurialanyhdistykset, Lapsi- ja perheyhdistykset, Nuorisoyhdistykset, Urheilu- ja liikuntayhdistykset

Avainsanat

harrastustoiminta, kesäleirit, kulttuuri, näytelmät, lapset ja nuoret, tanssiteatteri, elämys, yhteisöllisyys, lapsiperheet, harrastus, yhdistys, Iisalmi (paikallinen yhdistys)

Ikäryhmä

aikuiset (30-62 v.), leikki-ikäiset (3-6 v.), lapset (7-12 v.), nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), vauvat ja taaperot (0-2 v.)

Osoitteet

  • Ulmalantie 340 a, 74520 Iisalmi

Yhteystiedot

Sähköposti:

Puhelin:

Lisätietoa verkossa

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Savo

Kunta
Iisalmi

Kaupunginosa / Kylä
Peltosalmi

Ulmalantie 340, Iisalmi, Suomi