Nilsiän Eläkeläisten Kristillinen Yhdistys ry

Yhdistyksen toiminta pohjautuu Raamatun arvomaailmaan ja perustana kristilliset arvot. Tarkotuksena on antaa eläkkeensaajille ja eläketurvaaa tarvitseville henkilöille henkisiä ja hengellisiä virikkeitä, valvoa heidän sosiaalisia etujaan, pyrkiä poistamaan heidän asemassaan ilmeneviä epäkohtia, torjua syrjäytymistä, auttaa lähimmäisiä sekä edistää heidän terveydellisen kuntonsa ylläpitämistä. Yhdistys toimii yhteiskristillisellä pohjalla, se ei kuulu minkään hengellisen liikkeen, kirkollisen herätysliikkeen tai kirkkokunnan alaisuuteen. Yhdistys on poliittisesti situtumaton eikä ole minkään poliittisen puolueen eläkeläisjärjestö.

Yhdistys on valtakunnallisen Kristillinen Eläkeliitto ry:n jäsenyhdistys.


Toimiala

Asukas- kotiseutu-, kylä- ja kaupunginosayhdistykset, Eläkeläis- ja senioriyhdistykset, Harrasteyhdistykset, Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus, Kulttuurialanyhdistykset, Omais- ja läheisyhdistykset, Sairaus- ja potilasyhdistykset, Uskontoon ja maailmankatsomukseen liittyvät yhdistykset, Vammaisyhdistykset, Yleisen terveyden ja hyvinvoinnin yhdistykset

Avainsanat

laulaminen, hengellinen toiminta, laulut, laulu, virret, rukous, isänmaallisuus, edunvalvonta, terveys, terveellinen elämä, ystävyys, seuraperinne, Kuopio (paikallinen yhdistys), Nilsiä (paikallinen yhdistys)

Ikäryhmä

kaikenikäiset, nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), vanhukset (80 v. - ), ikäihmiset (63-79 v.)

Osoitteet

  • Nilsiä, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Kuopio
Sähköposti:

Puhelin:

Lisätietoa verkossa

Kotisivut

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Savo

Kunta
Kuopio

Kaupunginosa / Kylä
Nilsiä

Nilsiä, Suomi