Keskustanuorten Pohjois-Savon piiri ry

Keskustanuorten Pohjois-Savon piirin tehtävänä on herättää toimialueensa nuorisossa kiinnostusta yhteiskunnallisiin asioihin ja olla kasvattamassa vastuuntuntoisia, omista oikeuksistaan tietoisia sekä itseensä luottavia vaikuttajia.

Pohjois-Savon Keskustanuoret toimii laajalla sektorilla sekä maantieteellisestä, että toiminnallisesti. Pyrimme jättämään kädenjälkemme aina Varkaudesta Vieremälle, Keiteleeltä Juankoskelle. Järjestämme mielenkiintoista toimintaa, kuten peli-iltoja, vierailuja yrityksiin, ajatuspajoja ajankohtaisista aiheista ja paljon muuta!

Lähde rohkeasti mukaan toimintaan!

~Keskustanuoret on Suomen vaikuttavin nuorisojärjestö ja vahva muutosvoima, jossa jäsenellä on lupa omaan ääneen sekä mahdollisuus kasvaa erilaisuutta ja luontoa kunnioittavaksi ihmiseksi. Keskustanuoriin on helppo tulla omana itsenään. Keskustanuoret ovat monipuolisesti sivistynyt joukko, joka osaa nauraa – ennen kaikkea itselleen.~


Palvelemme kielillä

Suomi, Englanti, Ruotsi

Toimiala

Nuorisoyhdistykset, Poliittiset yhdistykset

Teemat

demokratia ja ihmisoikeus, harrastus ja vapaa-aika, luottamustoiminta, poliittinen toiminta, vaikuttaminen, yhteistyö ja verkostot

Avainsanat

politiikka, kansalaisvaikuttaminen, vaikuttaminen, vaikuttavuus, vuorovaikutus, verkostot, hauskanpito, tehdään yhdessä, yhdessä, nuoret, Keskusta, pohjois-savo, kasvatus, yhteiskuntavastuullisuus, lähidemokratia, ajanvietto, aktiivinen kansalaisuus, aluekehittäminen, arvot, arvomaailma, edunvalvonta, ilmoittaudu jäseneksi, koulutukset, Kuopio (paikallinen yhdistys)

Kohderyhmä

kaikille, jäsenet, lapset ja nuoret

Ikäryhmä

nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.)

Osoitteet

  • Osoite

    Snellmaninkatu 37, 70100 Kuopio

Yhteystiedot

Kotikunta: Kuopio
Sähköposti:

Puhelin:

Lisätietoa verkossa

Pohjois-Savon KeskustanuoretToiminta-alue

Alue
Pohjois-Savo

Kunta
Kuopio

Osoite

Snellmaninkatu 37, 70100 Kuopio, Finland