Iisalmen Nuorison Tuki ry (INTRY)

Iisalmen Nuorison Tuki ry (INTRY) on vuonna 1974 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton yhdistys, jonka tavoitteena on nuorten osallisuuden ja elinolojen parantaminen.

INTRY:n palvelukokonaisuuteen kuuluvat nuorten työpajatoiminta sekä nuorten asumistoiminta ja erityisnuorisotyö. Toiminnan tarkoituksena on nuorten sosiaalinen vahvistaminen sekä edistää ja kehittää nuorten elämänhallinnan taitoja ja tarjota tukea kohti koulutusta ja työelämää. Toimintaansa yhdistys kehittää mm. eri hankkeiden avulla. Yhdistys tekee yhteistyötä kuntien lisäksi myös muiden alueella nuorten parissa toimivien tahojen kanssa.

Yhdistys järjestää nuorille suunnattuja tapahtumia ja toimintaa, joista mainittakoon mm. nuorten mopokerho ja nuorille suunnattu musapajatoiminta Rytmitakomo. Rytmitakomo ylläpitää Studio Pausea, jonka käyttö on nuorille maksutonta. Musiikkitoiminta tähtää nuorten bändi- ja musatoiminnan tukemiseen.


Toimiala

Nuorisoyhdistykset, Työllisyyden edistäminen ja työttömien yhdistykset

Avainsanat

harrastustoiminta, nuoret, vapaaehtoistoiminta, työpajatoiminta, työpaja, asuminen, musiikki, Iisalmi (paikallinen yhdistys)

Ikäryhmä

nuoret (13-17 v.), nuoret aikuiset (18-29 v.), kaikenikäiset

Osoitteet

  • Kivirannantie 23, 74130 Iisalmi, Suomi

Yhteystiedot

Sähköposti:

Lisätietoa verkossa

Iisalmen Nuorison Tuki ry (INTRY) kotisivut

Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Savo

Kunta
Iisalmi

Kivirannantie 23, 74130 Iisalmi, Suomi