Iisalmen Mielenterveystuki ry

Iisalmen Mielenterveystuki ry toimii eri tavoin mielenterveyden edistämiseksi ja ylläpitämiseksi Iisalmessa. Yhdistys on perustettu 1968 ja se on Suomen vanhin mielenterveysalan potilasyhdistys. Myös Mielenterveyden keskusliitto on perustettu Iisalmessa.

Yhdistyksen näkyvin toimintamuoto on kohtaamispaikka Louhentupa, joka perustettiin 1999. Louhentupa on auki arkisin ja mahdollisesti lauantaisin. Louhentuvan toiminta on monipuolista: Kahvittelua, jutustelua Louhentuvalla, erilaisia ryhmiä, liikuntaa, matkoja ja retkiä. Louhentupa on kohtaamispaikka, jonne jokainen voi tulla omana itsenään.

Periaate on, että jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa yhteisiin asioihin ja olla osa yhteisöä. Yhteisistä asioista päätetään maanantaisin viikkokokouksessa. Kokoukseen ovat kaikki tervetulleita.

Kohtaamispaikka Louhentupa sijaitsee osoitteessa Kirkkopuistonkatu 25 (nuorisotalo), kiinteistön etupuolelta katsottuna oikeanpuoleisessa osassa.

Lämpimästi tervetuloa Louhentuvalle!


Palvelemme kielillä

Suomi

Toimiala

Muu, Kohtaamispaikka, järjestö- tai vapaaehtoistoiminnan keskus, Päihde- ja mielenterveysyhdistykset, Sairaus- ja potilasyhdistykset, Vammaisyhdistykset

Teemat

mielenterveys, osallisuus, kokemusasiantuntijuus, vertaistuki, vertaistoiminta, edunvalvonta, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, teemapäivät ja -viikot, matkat ja vierailut

Avainsanat

terveys, vertaistuki, terveysala, kohtaaminen, vertaistukiryhmät, oma-apuryhmät, liikuntaryhmät, matkat ja retket, tapahtumat, Iisalmi (paikallinen yhdistys)

Kohderyhmä

kuntoutujat, pitkäaikaissairaat, kokemusasiantuntijat, läheiset ja omaiset, kaikille

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. - )

Osoitteet

  • Kirkkopuistonkatu 25, 74100 Iisalmi, Suomi

Yhteystiedot

Kotikunta: Iisalmi
Sähköposti:

Puhelin:

Lisätietoa verkossa

Iisalmen Mielenterveystuki ry:n kotisivut


Toiminta-alue

Alue
Pohjois-Savo

Kunta
Iisalmi

Kaupunginosa / Kylä
Iisalmi (keskusta)

Kirkkopuistonkatu 25, 74100 Iisalmi, Suomi