Puhutaan päihteistä ja tupakasta -koulutusyhteistyö romanijärjestöjen kanssa

15.04.2021 klo 16:30 - 19:00 / Koulutus/seminaari / Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry Itä-Suomen aluekeskus

Tule kuulemaan lisää ehkäisevästä päihdetyöstä, puheeksi ottamisesta ja tupakan ja nikotiinituotteiden haitoista ja vaikutuksista terveyteen.

EHYT järjestää yhteistyökoulutuksen romanijärjestöjen kanssa ehkäisevän päihdetyön teemoista. Tällä kertaa puhumme siitä, millaisia vaikutuksia tupakalla ja nikotiinituotteilla on terveyteen. Lisäksi tutustutaan huolen puheeksi ottamiseen ja ehkäisevään päihdetyöhön yleensä. Koulutuksessa on varattu aikaa kysymysten käsittelyyn.

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti Romanifoorumin jäsenjärjestöjen ja Romanomission vapaaehtoisille, tukihenkilöille, vertaistukihenkilöille ja kaikille, joilla on kosketuspintaa romaniyhteisöön työssä tai vapaa-ajalla.

Koulutus järjestetään Microsoft Teams -sovelluksella ke 15.4.2021 klo 16.30-19.00.

Osallistuminen on helppoa, voit osallistua koulutukseen tietokoneella, kännykällä tai tablet-laitteella mistä tahansa, kunhan sinulla on verkkoyhteys. Suosittelemme osallistumista tietokoneen välityksellä ja langallisen verkon kautta.

Koulutus on maksuton.

Kouluttajana toimivat EHYTin aluekoordinaattorit Harri Jukkala ja Sinikka Korpela.

Toiminta-alue

Valtakunnallinen

Teemat

asukas- ja kylätoiminta, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen, kansanterveys, lapsuus ja perhe-elämä, mielenterveys, monikulttuurisuus, kansainvälisyys ja kehitysyhteistyö, nuoruus, omaistoiminta, päihteet ja riippuvuudet, vapaaehtoisuus, yhteistyö ja verkostot

Avainsanat

tupakka, puheeksi ottaminen, päihteet, Romanikulttuuri, järjestö

Kohderyhmä

kaikille

Ikäryhmä

nuoret aikuiset (18-29 v.), aikuiset (30-62 v.), ikäihmiset (63-79 v.), vanhukset (80 v. - )

Valtakunnallinen

Kyllä

Hinta

Tapahtuma on maksuton

Ilmoittautumistiedot

Ilmoittautumiset 12.4.2021 mennessä.
Ilmoittaudu tästä (Surveypal-lomakkeella).