SPR:n tilannekuvakysely järjestöille on vastattavissa 5.-11.4.

Arvoisa järjestötoimija tai yhdistysaktiivi!

Kevään 2021 jälkimmäinen korona-ajan tilannekuvakysely toteutetaan huhtikuun ensimmäisen viikon aikana eli ensi viikolla.  Linkki avautuu maanantaina ja sulkeutuu sunnuntaina klo 24.00. Kyselyn linkki lähetetään listallamme oleville yhdistyksille spostitse sekä julkaistaan SPR Savo-Karjalan piirin nettisivulla .

Huhtikuun kyselyn vastausaika 5.-11.4.2021

Kyselyllä ei kerätä akuuttia tai kiireellistä reagointia vaativaa tietoa! Olethan näissä tilanteissa suoraan yhteydessä asianomaiseen viranomaiseen, kuntaan tai SPR:n piiritoimistolle.

Koostamme kyselyn vastauksista koosteen, josta ei ole tunnistettavissa suoraan yksittäisiä vastaajia tai henkilöitä. Kyselylomakkeelle EI saa merkitä avunkohteena olevien henkilö- tai muita tunnistettavissa olevia tietoja.  Järjestö tai yhdistys säilyttää autettavien mahdolliset henkilötiedot itsellään ja tarvittaessa viranomainen tai kunta pyytää lisätietoja ja sopii yksityiskohdista ko. toimijan kanssa.

Tämän viestin mukana liitteenä helmikuun kyselyn vastausten koonti.

SPR Savo-Karjalan piiri kokoaa koronaepidemiaan liittyvää järjestöjen tilannekuvaa Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueella. Järjestöjen tilannekuvan kooste on osa viranomaisten maakunnallista tilannekuvaa ja toimitetaan myös SPR:n valtakunnallisen koontiraportin mukana Sosiaali- ja terveysministeriölle (STM) sekä Valtioneuvoston (VN) tilannekeskukselle. Kyselyn tavoitteena on kerätä tietoa järjestökentän auttamisvalmiuksista ja resursseista sekä niiden tekemistä havainnoista alueensa tai toimintakenttänsä avuntarpeesta toimitettavaksi viranomaisille.

LISÄTIETOA JA TUKEA

Jos kyselyyn, tilannekuvaan tai koronatilanteeseen liittyen tulee kysyttävää, voitte olla yhteydessä SPR:n piiritoimistolle:

Valmiussuunnittelija Markku Kasurinen, p.

Valmiuspäällikkö Mika Korppinen, p.

Piiritoimiston viikkopäivystäjä (arkisin klo 9-15), p. 0400 158 390