Huolehdithan oman yhdistyksesi toimintatiedot mukaan – järjestöjen tilannekuvakysely avoinna 12.6. saakka

SPR:n julkaisema Savo-Karjalan alueen järjestöille ja yhdistyksille tarkoitettu järjestöjen tilannekuva-kysely on avattu. Vastausaikaa on 12.6. asti. Kyselyn pääset täyttämään täältä: https://www.lyyti.in/Tilannekuva_SavoKarjala_viikko24 (1 vastaus / yhdistys).

Toivomme, että järjestöt ja yhdistykset vastaisivat kyselyihin, jotta saamme mahdollisimman kattavan kuvan tilanteesta ja sen mahdollisista muutoksista alueellamme. Kyselyyn on tähän mennessä vastannut reilut 200 eri järjestöä ja yhdistystä – pyydämme jakamaan tiedotetta eteenpäin paikkakuntanne ja verkostoihinne kuuluville yhdistyksille! Lisäksi lämmin kiitos kaikille kyselyihin tähän mennessä vastanneille!

Seuraava kysely on suunniteltu suoritettavan viikolla 33. Koska tilanne koronan osalta on alueellamme rauhallinen, haluamme rauhoittaa kesäajan myös järjestökentän ja vapaaehtoisten osalta lepoa varten. Mikäli tilanne muuttuu, tiivistämme aikataulua sekä olemme levänneinä valmiita toimimaan.

Järjestöjen tilannekuva-kysely verkkopohjainen kysely, jolla kerätään tietoja Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon alueiden järjestöjen tai yhdistysten auttamisvalmiudesta ja havainnoista toimintaympäristönsä haasteista ja tunnelmista. Tietoja käytetään mm. maakuntien valmiusryhmille (viranomaiset, kunnat, yritykset, srk:t ja järjestöt) viikoittain toimitettavissa tilannekuva-katsauksissa sekä valtakunnalliseen SPR:n keskustoimiston koostamaan ja Sosiaali- ja terveysministeriölle ja Valtioneuvoston tilannekeskukselle toimitettavaan tilannekatsaukseen.

Lisätietoja SPR Savo-Karjalan piiritstolta palvelunumerosta p. arkisin klo 9-15

  • Valmiuspäällikkö Mika Korppinen, p. (lomalla 10.7.-16.8.)
  • Vapaaehtoistoiminnan suunnittelija Jenni Honkanen, p. (lomalla 27.5.-30.6.)